ND SMALL BUSINESS CENTER – Vaš Partner u Poslovanju!

Dobrodošli u ND SMALL BUSINESS CENTER!

Osnovan 2019. godine sa vizijom da olakša vođenje poslovanja, pre svega početnicima, a i onim iskusnima u ovako dinamičnom zakonodavnom okruženju.

Sa preko 20 godina iskustva u oblastima knjigovodstva, računovodstva, finansijskih analiza, analiza prodaje, optimizacije zaliha u velikim trgovinskim lancima, nudimo sveobuhvatnu podršku.

Naš tim poseduje bogato iskustvo u maloprodaji i veleprodaji, pružajući stručnost koja vam je potrebna za uspešno poslovanje.

U saradnji sa našim stručnjacima, brzo i efikasno prevazilazimo svakodnevne izazove u poslovanju, kako bi vi mogli da se fokusirate na ključne aspekte vašeg biznisa.

Kroz kontinuirane edukacije i stalno usavršavanje, usmereni smo na pružanje najaktuelnijih informacija i najboljih praksi našim klijentima. Verujemo u deljenje znanja kako bismo vam pomogli u postizanju vaših poslovnih ciljeva.

U skladu sa savremenim poslovnim zahtevima, posebnu pažnju posvećujemo online knjigovodstvu. U eri digitalne transformacije, ND SMALL BUSINESS CENTER je predan pružanju vrhunskih usluga kroz online platforme, čime olakšavamo našim klijentima vođenje knjigovodstva u svakom trenutku i sa bilo kog mesta.

Naša stručnost u online knjigovodstvu omogućava vam da efikasno pratite finansijske transakcije, generišete izveštaje i upravljate dokumentacijom bez obzira na geografsku udaljenost. Obezbeđujemo sigurno i pouzdano čuvanje podataka.

Uz našu podršku u online knjigovodstvu, omogućavamo vam brži pristup relevantnim informacijama, smanjujemo administrativne troškove i pružamo vam alate koji unapređuju efikasnost poslovanja. Bez obzira na veličinu vašeg preduzeća, prilagođavamo se vašim potrebama kako biste imali potpunu kontrolu nad svojim finansijama, bilo da ste na putu ili u kancelariji.

Naš glavni cilj je izgraditi poverenje sa svakim klijentom. Kada se obratite nama, možete biti sigurni da ćete dobiti posvećenu podršku i da ćemo uložiti sve napore kako bismo vam olakšali suočavanje sa izazovima poslovanja.

Postanite deo ND SMALL BUSINESS CENTER zajednice i prepustite nam brigu o vašem poslovanju.

Vaš uspeh je i naš uspeh!

ND SMALL BUSINESS CENTER je upisan u Registar pružalaca računovodstvenih usluga, na osnovu Rešenja o izdavanju dozvole za pružanje računovodstvenih usluga izdatog od strane Komore ovlašćenih revizora br. D-3167-8114/22.


31. avgusta 2023. godine Ministarstvo finansija izdalo je sledeće saopštenje:

Poveravanje vođenja poslovnih knjiga isključivo pravnim licima sa dozvolom za pružanje računovodstvenih usluga

Ministarstvo finansija obaveštava sva pravna lica i preduzetnike koji žele da povere vođenje svojih poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izveštaja u smislu Zakona o računovodstvu, da to mogu učiniti tako što će navedene poslove isključivo poveriti pravnim licima, odnosno preduzetnicima koji imaju dozvolu za pružanje računovodstvenih usluga izdatu od strane Komore ovlašćenih revizora i upisani su u Registar pružalaca računovodstvenih usluga (Registar) koji vodi Agencija za privredne registre (APR). https://www.apr.gov.rs/   …”